Skolelederen har ordet

”FGU VEST – din vej til uddannelse og job” er sloganet for vores skole. Og jeg synes, det beskriver meget godt, hvad vores skole går ud på. ”Før vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg egentlig ville, og jeg turde heller ikke sige højt, hvad jeg i virkeligheden drømte om. Men nu har jeg fået så meget mod på min fremtid” Sådan sagde en af FGU eleverne til mig forleden, da jeg spurgte, hvad der især gør FGU VEST Ribe til noget helt specielt.

Et autentiske læringsmiljø er et af vores mål. Og mange elever oplever, at vi på FGU VEST Ribe har en stor styrke i at være et mindre sted, hvor alle kender alle, og hvor skolen er et trygt og overskueligt sted. Hos os oplever eleverne nærhed, sammenhold og fællesskab.

”Det er bare helt ok at være sig selv. Der er ingen mobning og lærerne viser hensyn og hjælper, når der er brug for en ekstra hånd” sagde en anden elev. ”Der er en rummelighed og en forståelse for at bygge skoledagen op, så den passer til den enkelte”. De ord er meget rammende og fortæller, hvordan vi på FGU VEST Ribe lykkes i et tæt fællesskab mod fælles mål.

Som noget helt unikt arbejder FGU VEST Ribe tæt sammen med Ribe VikingeCenter, hvor lærere og elever i sommerhalvåret er en levende del af vikingecenterets værksteder. Sammen byder vi gæsterne velkomne og er med til at levendegøre vikingernes dagligdag.

På FGU VEST Ribe arbejder vi ud fra vores fælles mål: FGU VEST – din vej til uddannelse og job, og glæder os over at lykkes med at bringe unge dygtigere og mere afklarede videre i uddannelse eller job.

Find os på

 

Find vej til FGU VEST Ribe

FGU VEST Ribe
Lustrupvej 4
6760 Ribe

Find vej