Har du svært ved at møde fysisk ind på en skole og har du lyst til at lære det, så er FGU Virtuel måske tilbuddet til dig.

FGU Virtuel starter den 1. november 2022. På FGU Virtuel bliver du en del af et onlineundervisningsforløb sammen andre unge. Under forløbet vil du møde ind til undervisning på Teams, ligesom du fysisk skal mødes med din kontaktlærer – eventuelt hjemme hos dig, i trygge rammer. På længere sigt vil der være aktiviteter på skolen, hvor du skal mødes med dine undervisere og andre unge dit hold.

Din skoledag kommer ikke til at være styret af fag, men derimod af emner, der er vigtige for, at du kan udvikle dig hen mod dine personlige mål. Vi kommer blandt andet til at have fokus på de udfordringer der kan være ved at have en skolegang med fysisk fremmøde.

For at støtte og hjælpe dig på bedst mulig måde afholder vi, inden opstart, et netværksmøde med de personer som du vurderer kan være vigtige for din trivsel og succes med forløbet.

Er du interesseret i at starte på FGU Virtuel, skal du henvende dig til din Uddannelses- og beskæftigelsesvejleder eller Specialvejleder.

Virtuel

June

FGU-Lærer

FGU-Lærer og vejleder på Virtuel
Ribe
 

 

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en rundvisning og en personlig snak med en vejleder på en af vores 3 afdelinger? Så tøv ikke med at kontakte os på mail, så vender vi hurtigt tilbage og aftaler tidspunkt med dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!