Skolelederen har ordet

FGU VEST Esbjerg er en ny skole, etableret i 2019 i forbindelse med, at FGU VEST blev startet. Skolen ligger i den østlige del af Esbjerg, hvor vi er naboer til Mærsk, AMU Vest og Trafikskolen.

Vores skole i Esbjerg er bygget på trivsel, fællesskab og omsorg. Det betyder meget for personale og elever, at man har det godt på skolen. Derfor går vi op i, at fællesskabet styrkes, når der kommer nye elever. Når man begynder på skolen, så får man tilknyttet sin egen elev-mentor, som viser en rundt på skolen, og bidrager til, at man får en god start. Den gode start er meget vigtigt for os – Godt begyndt er halvt fuldendt, som man siger.

Som skoleleder vil du møde mig på gangene, i værkstedet, i klasselokalet og siddende på mit kontor, hvor jeg hilser dig ”God morgen” eller ”God eftermiddag”. Jeg prioriterer at stå til rådighed, derfor er min dør for det meste åben, og du er velkommen til at kigge ind.

Som elev på en så ny skole, så håber jeg, at du vil bidrage til at bygge skolen op og passe på den kultur, vi har, hvor trivsel, fællesskab og omsorg er i centrum.

Find os på

Elevhåndbog for FGU VEST Esbjerg

Find vej til FGU VEST Esbjerg

 

FGU VEST Esbjerg
Ravnevej 9
6705 Esbjerg Ø

Find vej