Skolelederen har ordet

”FGU Vest Esbjerg – din vej til uddannelse og job”. Sådan lyder sloganet for vores skole. Og det er også essensen af, hvad vores FGU handler om.

 

På vores skole har mange brug for, at der tages særlige hensyn. Vi er en del elever, der inden vi kom her på skolen, har haft de svært. Det kan både være fagligt, men også personligt. Det føler jeg virkelig, vores skole er god til at hjælpe os med” sagde en elev.

 

Før jeg kom på FGU vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg gerne ville. Og jeg turde heller ikke sige højt, hvad jeg i virkeligheden drømte om. Men nu har jeg fået så meget mere mod på min fremtid” sagde en anden elev.

 

På FGU Vest Esbjerg er mål at skabe de bedte rammer for elevernes læring. Vi ønsker at tilbyde trygge og motiverende læringsmiljøer. Og vi gør os umage med at tage de hensyn den enkelte har brug for. Vi lykkes, når eleverne oplever en håndholdt indsats.

 

Her på FGU Vest Esbjerg er det helt ok at være sig selv. Der er en rummelighed og en forståelse for at vi har individuelle behov, og vi møder lærere der har en tro på os og stiller klare forventninger”.


Så på FGU Vest Esbjerg glæder vi os over at lykkes med vores kerneopgave at lykkes med at bringe vores elever dygtigere og mere afklarede videre i uddannelse eller job.

Find os på

Find vej til skolen

FGU Vest Esbjerg
Ravnevej 9
6705 Esbjerg Ø