– Jeg har gået i to år på FGU Vest Esbjerg. Det har virkelig været et godt forløb. Jeg har lært så meget. På FGU der får man den hjælp, man har brug for, for at komme videre, fortæller Türkia.
– I det nye år skal jeg starte på Grundforløbet på SOSU skolen. Jeg har lige trykket send til min ansøgning i dag. Min vejleder Launy siger, det er godt gået. Jeg er både glad og ked af det .
– Jeg er ked af, jeg skal sige farvel til FGU. Jeg har det så godt med mine lærere og kammerater. Og har udviklet mig så meget. Men jeg er også glad, for jeg glæder mig til SOSU skolen. Nu skal jeg videre på min drøm!

Vi glæder os til at høre mere om hvordan det kommer til at gå dig på SOSU skolen Türkia. Vi har været rigtig glade for at du har været en del af FGU Vest og vi kommer til at savne dig! Kig endelig forbi på besøg.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en rundvisning og en personlig snak med en vejleder på en af vores 3 afdelinger? Så tøv ikke med at kontakte os på mail, så vender vi hurtigt tilbage og aftaler tidspunkt med dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!