Mit navn er Sine, jeg har været i erhverstræning på Varde kaserne i cafeteriet. Der blev jeg tilbudt en mesterlære som ernæringsassistent.
Jeg startede på FGU Vest for at finde ud af hvad jeg gerne ville, i fremtiden. Jeg startede på AGU i Esbjerg. Efter AGU var jeg på Omsorg og sundhed i Varde, men jeg fandt ud af at det ikke helt var det jeg ville. Nu går jeg på Mad og ernæring i Varde, hvor jeg har fundet mit rette element. Jeg har fået erfaring inde for mad, herunder planlægning af skolens madplan, indkøb, daglige rutiner, rengøring og meget mere. Ude i vores køkken, skal man hjælpe hinanden og samarbejde, men også tage ansvar og være selvstændig.
Der er også plads til, at man godt må lave fejl, men det betyder ikke at man er dårlig, for alle kan lave fejl. Jeg er selv blevet mere interesseret i at vide, hvad der er i den mad jeg spiser.
Imens jeg gik på omsorg og sundhed, Mad og ernæring gik jeg til dansk, matematik og engelsk, hvor jeg har været til prøve i matematik, på D-niveau, men det kan man også i de andre fag.
En mesterlære er hvor man er ved mester på GF2 og at mester lærer dig op i de ting du skal lære og så er den mindre boglig for du får det i hænderne og lærer.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en rundvisning og en personlig snak med en vejleder på en af vores 3 afdelinger? Så tøv ikke med at kontakte os på mail, så vender vi hurtigt tilbage og aftaler tidspunkt med dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!