Ledige stillinger

FGU VEST Ribe søger engageret afdelingsleder

Brænder du for både at undervise og lede – så er du måske det rette match til vores spændende stilling som afdelingsleder på FGU VEST Ribe.

På FGU VEST lykkes vi med, at vores elever bliver klar til at komme videre i uddannelse og job. Gennem en dedikeret håndholdt indsats og praksisnære undervisningsforløb, styrker og udvikler vi de unge fagligt, personligt og socialt. Så har du de ledelsesmæssige og lærerfaglige kompetencer og kan du sætte retning for motiverende og helhedsorienteret læring, er jobbet som afdelingsleder på FGU VEST i Ribe måske lige noget for dig?

FGU VEST Ribe søger engageret lærer til Mad & ernæring

Mad & ernæring er et produktionskøkken, der laver mad til alle FGU VEST Ribes elever og ansatte. I sommerhalvåret er Mad & ernæring en aktiv del af Ribe VikingeCenter og er med til at levendegøre og formidle nordisk kultur gennem bl.a. vikingemad i historiske rammer.

FGU VEST Esbjerg søger engageret og relationsstærk dansk lærer

Har du de faglige kompetencer og kan du skabe motiverende og helhedsorienteret læring, er jobbet som dansk, OBU og DSA lærer på FGU VEST i Esbjerg måske lige noget for dig?