Vi har sagt det før og nu siger vi det igen: Vi på FGU Vest Varde bliver ofte forkælet af vores Mad og ernæringshold.
Sidste gang vi fik smørrebrød var Omsorg og sundhed ude af huset, så i dag var det langt om længe deres tur. Mad og ernæring lavede flotte smørrebrød, som blev leveret i ”madpakker”, så Omsorg og sundhed kunne tage det med til hallen, hvor den stod på idræt. Rygtet vil vide at 2 unavngivne undervisere, en vejleder (som starter med S) og en matematiklærer, fik tillusket sig smørrebrød…
Det hele er dog ikke ”bare” at lave smørrebrød, det er faktisk en del af den helhedsorienterede undervisning. For eleverne er smørrebrødsprojektet også dansk, matematik og til dels samfundsfag. I dansk har de undersøgt hvad et traditionelt smørrebrød er, lavet præsentationer og bestillingssedler. Mens der i matematik er blevet arbejdet med omregning mellem enheder, geometri, rumfang, bestillinger og udregning af kostpris med mere. De almene fag er en del af elevernes dagligdag på de faglige linjer, i en kontekst hvor det kan give mere mening end i et klasseværelse.
Tak for mad – Vi har det godt!

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en rundvisning og en personlig snak med en vejleder på en af vores 3 afdelinger? Så tøv ikke med at kontakte os på mail, så vender vi hurtigt tilbage og aftaler tidspunkt med dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!