FGU-lærer med linjefag i dansk og matematik til FGU Vest Varde

Har du et talent for udvikling af spændende læringsforløb, og vil du sætte det hele i spil for at udvikle attraktiv undervisning til unge på vej mod næste uddannelse eller job? Bidrager du med høj faglighed, er du god til at lære fra dig, samarbejde og vægter du høj grad af åbenhed og dialog? Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor man tør at tænke anderledes, og hvor der er tid og plads til skøre idéer og opfindsomhed i undervisningen? Så er det lige dig, vi mangler på FGU Vest.

FGU Vest søger en FGU-lærer til vores skole i Varde. FGU Vest danner rammen om det lokale uddannelsestilbud til unge på den forberedende grunduddannelse. FGU Vest bygger på at være en rummelig, modig og tillidsbaseret skole for alle, der har deres daglige gang hos os. Du indgår i et team, hvor vi ser individet og potentialet i hver eneste elev. Læser deres behov og lytter til deres drømme. Hjælper dem med at finde en rigtig retning, og gøre dem klar til at komme videre i uddannelse eller job.
Vores opgave på FGU Vest er at gøre vores elever mellem 15 og 25 år klar til næste uddannelse/job.

Se mere her

https://fguvest.career.emply.com/ad/dansk-og-matematik-laerer/ondhvn/da 

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en rundvisning og en personlig snak med en vejleder på en af vores 3 afdelinger? Så tøv ikke med at kontakte os på mail, så vender vi hurtigt tilbage og aftaler tidspunkt med dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!