Vi søger 3 nye medarbejdere til FGU Vest Esbjerg.

Dedikeret vejleder til FGU Vest

FGU Vest søger en vejleder i et barselsvikariat til vores skole i Esbjerg, men du skal også være villig til at hjælpe på skolerne i Ribe og Varde. FGU Vest danner rammen for det lokale uddannelsestilbud til unge på den forberedende grunduddannelse og deres dedikerede undervisere, vejledere og leder.

Se mere her

FGU Vest Esbjerg søger skoleleder

På FGU Vest lykkes vi med, at vores elever bliver klar til at komme videre i uddannelse og job. Gennem en dedikeret håndholdt indsats og praksisnære undervisningsforløb, styrker og udvikler vi de unge fagligt, personligt og socialt. Så har du de ledelsesmæssige og pædagogiske kompetencer og kan du sætte retning for motiverende og helhedsorienteret læring, er jobbet som skoleleder på FGU Vest i Esbjerg måske lige noget for dig?

Se mere her

Dedikeret ordblindelærer til FGU Vest

FGU Vest søger en ordblindelærer til vores skole i Esbjerg, men du skal også være villig til at hjælpe på skolerne i Ribe og Varde. FGU Vest danner rammen for det lokale uddannelsestilbud til unge på den forberedende grunduddannelse og deres dedikerede undervisere, vejledere og leder.

Se mere her

 

Du kan altid se ledige stillinger på siden herunder.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en rundvisning og en personlig snak med en vejleder på en af vores 3 afdelinger? Så tøv ikke med at kontakte os på mail, så vender vi hurtigt tilbage og aftaler tidspunkt med dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en mail